Kinderboeken 10-daagse

Wat was het een succes! Vanaf 4 oktober stond de winkel in het teken van de kinderboeken. Ouders, grootouders maar zeker ook kinderen hebben hun hart op kunnen halen en hebben een mooi boek aangekocht.
Alle overgebleven boeken blijven in de winkel zodat u voor de aankomende feestdagen wellicht nog een leuk exemplaar kunt vinden.

Lappen 5-daagse bij Sogges

Op 17, 18, 19, 20 en 21 augustus organiseerden we de lappen 5-daagse!!
Onze volgeladen karren en tafels waren ruim voorzien met lappen en lapjes, kussens en kussenhoesjes, tafelkleden, wol, knopen, garen en band.
Het waren drukke, gezellige dagen! Iedereen ontzettend bedankt voor de enthousiaste belangstelling en de mooie complimenten.

Sogges zoekt de Paashazen

Van 23 maart t/m 3 april heeft onze ambulante kar voor de winkel gestaan! Elke dag met een andere Paascollectie. Vele Paashazen hebben gesnuffeld in de kar zodat de leuke Paasspullen snel een nieuwe bestemming vonden! 

Hartjesdagen bij Sogges!

Van 10 t/m 13 februari 2021 organiseerden we de hartjesdagen! Alles in het kader van Valentijnsdag. De winkel was gesloten maar er was veel belangstelling voor onze tafel buiten die vol lag met allerlei harten. 
Vele mensen kwamen kijken, maakten hun keuze en doneerden voor Bake for Life.
Dank allemaal!

Sinterklaas en Kerst bij Sogges! Wat hadden we het mooi voor elkaar met de sfeer en spulletjes voor een feestelijke decembermaand! 
Helaas hebben we de winkel vanwege de aangescherpte maatregelen moeten sluiten. Vanaf 2 maart 2021, gaan we vol goede moed én natuurlijk met veel enthousiasme verder. We zien u heel graag weer terug bij Sogges!

Koemarkt in Avenhorn

Op 11, 12, 13 en 14 november 2020 organiseerden we de Koemarkt. Koetaai was volop aanwezig maar ook lekkere warme wol. Grote soeppannen voor winterse soepen én de daarbij behorende kookboeken vonden gretig aftrek.

Dolle Dozen Dagen

Op 7, 8, 9 en 10 oktober 2020 waren de Dolle Dozen Dagen bij Sogges!! 
De eerste dag was direct al een enorm succes: ontzettend veel mensen langs de kramen en iedereen liep met een leuk pakket aan dozen de winkel weer uit. Onderstaand een impressie.

Lappendagen bij Sogges

Op 13, 14 en 15 augustus 2020 werden de 
lappendagen bij Sogges georganiseerd.
Onderstaand een indruk van wat er zoal werd aangeboden.